måndag 18 juni 2012

Och såhär ser vår nya bostad ut!




Planlösningen är precis vad vi letat efter. Tre vackra och luftiga rum i fil med spegeldörrar emellan. Ett stort sovrum och en jungfrukammare som kan användas som gästrum/kontor. Köket är ganska litet men det är bra då vi föredrar att ha en stor matsal istället. De tre rummen i fil vetter ut mot Erik Dahlbergsgatan och kök och lillrummet mot innergården. Den stora hallen är möblerbar och mynnar ut i en vacker serveringsgång som binder samman alla rum. I lägenhetens mitt finns badrummet som också har perfekt storlek och rymmer badkar alt dusch och tvättmaskin. Väggarna i lägenheten är rejält tjocka och fönstrena stora med djupa fönsterbräden. Många vackra detaljer är bevarade såsom brädgolv, stuckatur och pardörrar. 

107 härliga kvm!




Köket har en vacker gammal originaldiskbänk med marmorskiva, lite lägre än dagens standard. Halva köket är original med serveringsskåp och stort skafferi och resterande halva samt köksö är relativt nybyggt. Kyl/frys får precis plats i ett av de gamla skafferierna. 



Från köket kan man ta sig ut på innergården och njuta av morgonsolen på uteplatsen. Innergården har tydligen utsetts till en av Göteborgs finaste innergårdar enligt GP tidigare år!


Enklaste sättet att ta sig in på gården med ex cykel, är via föreningens 3:e port, adress Engelbrektsgatan nr 11. Sign!





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar