tisdag 11 september 2012

Köket beställt!

Äntligen! Om 3 veckor anländer vårt nya kök till dörren!

Efter mycket velande och beslut som ändrats i sista sekund har vi nu äntligen kommit fram till vilket kök vi önskar och dessutom beställt det. Först var vi inne på IKEA, vidare till Marbodal till IKEA igen för att sedan hoppa på Sentense, över till HTH, Marbodal, tillbaka till IKEA men sist, men absolut inte minst, Kvik. Och vi valde det sistnämnda. Bänkskåp till både arbetsbänk och köksö är beställda, och bänkskiva till den ena bänken. Köksön är vi fortfarande väldigt osäkra på vilka mått skivan ska ha och måste nästan ha allt på plats innan vi kan känna hur stor skiva resp överhäng vi kan ha.

Vi valde en vit matt lucka, med infällda handtag, vid namn Mano. Vi vill inte ha synliga handtag då de tar uppmärksamheten från de gamla originalsskåpen. Bänkskivan blir en laminatskiva som ser ut som sten/betong och vi valde att ha den lite tunnare än normalt, samma tjocklek som den befintliga marmorskivan. Det var även svårt att hitta en bänkskiva som fungerade ihop med marmorskivan, men tills slut hittade vi alltså en som spelade i samma division. Det kommer bli sååå snyggt!

Ska ni köpa kök rekommenderar vi varmt Kvik. Mycket bra kvalitet, humana priser och grym service. Plus snabb leveranstid, enbart 3 v! (Till skillnad från Marbodal som har 6-8 v) Det som även är unikt för Kvik är att de har extra höga skåp, kombinerat med låga socklar vilket ger mycket mer förvaringsutrymme.









Inga kommentarer:

Skicka en kommentar