måndag 20 augusti 2012

Cirkusläget just nu

Korta inlägg hit och dit blir det ju om olika detaljer, men hur går det egentligen? Det går bra. Vi hade väldigt höga förhoppningar om att komma väldigt långt innan inflytt. Helt klara kanske, till och med. Nu har vi väl kommit ner på jorden, som dom säger. Vi har, som vi rapporterat, hoppat över badrum helt. Vi har även koncentrerat slipning, spackling och målning till dom tre stora rummen - vardagsrum, matsal och sovrum. Där har vi faktiskt kommit en bra bit och förväntar oss vara helt klara på onsdag.

Hantverkarna har levererat i nivå med våra förväntningar. Vi fick köksvägen murbrukad, spacklad och fixad i lördags. I morse kom Tony och Dan på utsatt tid och vände på dörren till kammaren. Dom fixade även så att sovrumsdörren går att stänga ordentligt. Och allt på tre timmar, vilket är kortare än vad vi först trodde bara själva dörrvändningen skulle ta.

Idag hade vi även elektrikern Stig på ett givande besök. Han och hans underhuggare fixar alla våra el-behov och lite där till. Start imorgon klockan 07.00. Dom gör grovjobbet då och kommer sen och avslutar när vi har kök och vitvaror på plats.

Vitvaror är väl det största orosmomentet just nu. Vi behöver hitta en fläkt, spishäll, inbyggnadsugn och inbyggnadsdiskmaskin. Gärna för typ två veckor sedan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar